Kis üvegpohár:

A késztermék bruttó ára:

  • 50 db: 414 Ft/db.
  • 51-99 db: 345 Ft/db.
  • 100-499 db között: 280 Ft/db.

Méretei: Magasság: 4,5 cm, szája: 4 cm, alja: 4,5 cm. A matrica mérete: 2 x 4 cm. Űrtartalom: 3 cl.

 

Technikai leírás: Egy speciális nyomtató segítségével nyomtatjuk ki a matricát, ami nem egy közönséges öntapadós matrica. A kétrétegű hordozófelületének köszönhetően a felső réteg, amin a dekoráció van, háttér mentesen feltehető az üveg felületre, majd 24 órás száradást követően alacsony (250-280) fokon ráégetjük a pohárra. Ennek a technikának az a nagy előnye, hogy nincs szükség szita és klisé költségre, mint a magas hőfokú matricáknál. Hátránya, hogy a termék nem alkalmas mindennapos használatra! A matricázott poharat folyó vízben, kézzel lehet csak mosogatni! Áztatni, vagy mosogatógépbe helyezni nem szabad, mert a matrica lejön az üvegről! Óvni kell a párás helyektől, védve legyen a megázástól! Garanciát a termék kiszállításáig tudunk adni, a poharat minden alkalommal egy celofán tasakba tesszük, így óvva meg az esetleges károsító hatásoktól. Sajnos nem tudjuk végig követni az életét a vásárlóig, így az esetleges károk, vagy a matrica leválásának okáról érdemben nem tudunk védekezni, vagy tenni.

Olyan szituációkra ajánljuk, ahol egy-két alkalommal van szükség rá, mint pl. esküvőnél, kiállításokon való bemutatkozásnál, üdvözlő italok felszolgálásakor.

Ha nagyobb strapabírású terméket keres, akkor feltétlenül olyan készítőt válasszon, akik magas (1.000 '-os) hőfokon égetik rá a matricákat.

 

Képgaléria: Kis üvegpohár

Ez a képgaléria üres.