Illatbatyu, levendula hűtőmágnes

Illatos hűtőmágnes, igazi levendulával, szatén szalaggal megkötve. A tasakban található mágnessel bármilyen fém felületre rögzíthető. Ha megunja, arrébb teszi, amíg csak meg nem találja a megfelelő helyét. :)

Mérete: 6,5 x 10 cm. A dekorálható felület: 4,5 x 5,5 cm. 

Bármilyen fényképpel, grafikával, logóval, felirattal kérhető. 

Az illatbatyu töltete vatelin anyag, mely mellé 1 nagy kanál igazi tihanyi levendulát teszünk a kellemes és hosszan tartó aroma érdekében. Fényképpel, fehér textil anyagból, szatén szalaggal megkötve, egyesével celofán tasakba becsomagolva: 

20-40 db: bruttó 594 Ft/db. 
41-499 db: bruttó 495 Ft/db. 
500 db felett: bruttó 396 Ft/db.

 

Szublimációs technikával készült termékekre vonatkozó információ:

Az elkészítést követően 200 fokon égetjük a felszínre a fényképet. Ugyan az a fotó másként fog kinézni egy textilen (párna, boros tasak), egy bögrén, vagy egy fa alapú hűtőmágnesen. A szublimációs tinta színkalibrálása nagyon nehéz feladat, soha nem lesz ugyan olyan, mint amilyen színt a monitoron lát. A késztermék minimális eltérést fog mutatni a látványtervhez képest. A késztermék nem lesz 100%-ban pontosan ugyan olyan színű, mint amit a weboldalon és a képgalériában lát, hiszen a fényképezőgép is eltérő képet készít az eredeti termékről. Vannak színek pl. lila, rózsaszín, amit egyszerűen képtelenek vagyunk lefotózni. Kéremhogy ezek tudatában adja le megrendelését, hogy utólag, amikor kézhez kapja ne érje csalódás. Megértésüket köszönjük!

Képgaléria: Illatbatyu hűtőmágnes

Ez a képgaléria üres.