Fényképes párna hűtőmágnes, négyzet alakú  Fényképes párna hűtőmágnes, téglalap alakú

Párna hűtőmágnes

Kispárna hűtőmágnes!!! Meghökkentő, érdekes és különleges hűtőmágnesünk, a mágneses mini vánkos, melyre bármilyen egyedi fénykép, felirat, logó rendelhető! 


Tökéletesen alkalmas reklámajándék, textíliával, ágyneművel, párnákkal foglalkozó cégek részére, valamint egyedi vendégköszöntő ajándéka lehet bármelyik hotelnek, panziónak, szálláskiadónak, illetve esküvőnek! 
Rendelhető: turisztikai helyek, városok fotójával, autók, motorok, cicák, kutyák, lovak fényképével, nosztalgia és ünnepi hangulatú dekorációval, karácsonyos, húsvéti, Valentin napi képekkel. Reklám célra, bármilyen logóval, szöveggel kombinálva. 

Kézzel varrva, vatelinnal töltve, huzaton belül elhelyezve egy 16 mm átmérőjű, erős, kerek mágnes. 
A dekoráció nem kopik, nem csörög-zörög, mint a matrica. Tökéletes fénykép minőségben készül és pluszköltségek nélkül, bármilyen igény megvalósítható! 

Kinézetre olyan, mint egy nagy pillecukor. :)

Méretek:
Négyzet alakú: 
szélessége: 9 cm, hossza: 9 cm.  A fénykép mérete: 6,7 x 6,7 cm.

Téglalap alakú: szélessége: 7 cm, hossza: 11 cm.  A fénykép mérete: 8 x 5 cm.


Árak (formánként a minimális rendelés 12 db): 
12-36 db: bruttó 578 Ft/db. 
37-499 db: bruttó 482 Ft/db. 
500 db felett: bruttó 396 Ft/db.

 

Az árak 1 db késztermékre vonatkoznak. 

Egy megrendelésen belül, ha három, vagy ennél többféle fotóval rendelsz, akkor a sávos árlistán felül plusz 35 Ft/db árat számolunk fel az egyedi kezelés és többletmunka miatt.

 

Technológiai leírás: A technika speciális szublimációs, azaz hőérzékeny festékek használatán alapszik, melyek kémiai tulajdonságuk szerint megfelelő hő és nyomás hatására az alapanyag strukturális részévé válik a festék gőzének beszivárgásával és megtapadásával. A késztermék tökéletes minőségben eggyé válik a felülettel.
 Ennek az eljárásnak köszönhetően nincs szükség klisére, vagy szitaköltségre, bármilyen és bármennyi fotó alapján készülhetnek a termékek.
A monitoron látható színek eltérhetnek a készterméktől, ezt kérem vegye figyelembe. Köszönjük szépen.

 

Képgaléria: Párna hűtőmágnes

Ez a képgaléria üres.