A4-es 20 x 29 cm fa alapú

Ára bruttó:

  • 1 db: 2.900 Ft

  • 2-9 db között: 2.760 Ft/db.

  • 10-49 db között: 2.210 Ft/db.

Teljesen hangtalan, folyamatos járású óraszerkezettel szerelve, egyesével kézzel körbevágva, (vagy az igényelt forma körvonala alapján) vagy meghagyva az oldalainak a méretét, csupán a széleit megcakkozva,

Alapanyag: Fa alapú: 4 mm vastag MDF, a fényképet fotópapíros technikával tesszük rá, celofán ablakos díszdobozban szállítjuk.

A3-as: 30 x 40 cm pvc alapú

Ára bruttó:

  • 1 db: 4.600 Ft
  • 2-9 db között: bruttó 4.290 Ft/db.
  • 10-49 db között: bruttó 3.430 Ft/db.

Teljesen hangtalan, folyamatos járású óraszerkezettel szerelve, egyesével kézzel körbevágva, (vagy az igényelt forma körvonala alapján) vagy meghagyva az oldalainak a méretét, csupán a széleit megcakkozva

Alapanyag: műanyag alapú: 3 mm vastag PVC, a fényképet fóliás technikával tesszük rá, celofán ablakos díszdobozban szállítjuk. 

 

 

Használati útmutató:

A csomag kiszállításakor, hiába a gondos csomagolásnak, előfordulhat, hogy elsőre nem indul el a szerkezet. Ezeket az alábbi módon lehet megoldani.

1. A mutatók összekuszálódhatnak, vagyis amint elindul a szerkezet, a mutatók elakadnak egymásban és nem tudnak elhaladni egymás felett-alatt. Ezt egy óvatos simító mozdulattal kiegyenesíthetjük és már menni is fog.

2. A másodperc mutató nagyon be van nyomva és azért nem indul el, mert szorul. Egy óvatos függőleges mozdulattal huzza le a piros mutatót, majd úgy pattintsa vissza, hogy ne nyomja össze az alatta lévő mutatókat.

3. Bármilyen hihetetlen, de volt rá példa, hogy rossz volt az elem, amivel próbálták, illetve, hogy fordítva tették bele. :)

Ha ezek ellenére sem indulna el az óra, értesítsen bátran, megoldjuk!

 

Óra tervek (látvány képek)