Puzzle, kirakó

    

Ára:

  • 1-9 db között: bruttó 2.190 Ft/db.
  • 10-49 db között: bruttó 1.825 Ft/db.
  • 50 db felett: bruttó 1.460 Ft/db.

Mérete: Kb. A4-es méretű: 19,5 x 27 cm-es, 35 db-os. (Az aktuális készletről megrendeléskor érdeklődjön, mert ettől eltérő darabszámú is lehet.)

 

Ára:

  • 1-9 db között: bruttó 1.239 Ft/db.
  • 10-49 db között: bruttó 1.033 Ft/db.
  • 50 db felett: bruttó 826 Ft/db.

Mérete: A5-ös méretű: 18 x 12,5 cm-es, 6, 12 vagy 24-os. (Az aktuális készletről megrendeléskor érdeklődjön, mert ettől eltérő darabszámú is lehet.)

 

Szublimációs technikával készül.

 

A fotó felülete élethű minőségű lesz, ennek a technikának köszönhetően! 
A direkt színeknél vigyázni kell, ráadásul a fekete és piros színek nagyon kényesek. Ugyan ez a helyzet a sötétebb fotóknál! Mindenféle képpen egyeztetjük a megrendelést, mielőtt nekiállok! 

 

Szublimációs technikával készült termékekre vonatkozó információ:

Az elkészítést követően 200 fokon égetjük a felszínre a fényképet. Ugyan az a fotó másként fog kinézni egy textilen (párna, boros tasak, levendula batyu), vagy egy bögrén, kirakón, illetve egy fa, vagy fém alapú hűtőmágnesen. 

A szublimációs tinta színkalibrálása nagyon nehéz feladat (nem csak nekem, hanem mindenkinek, aki ezzel dolgozik) :) Soha nem lesz ugyan olyan, mint amilyen színt a monitoron lát. Az utórendelés sem biztos, hogy tökéletesen ugyan olyan színárnyalatú lesz, minimális eltérés szinte egészen biztosan tapasztalható, mert ez a technika egy rendkívül érzékeny eljárás, tized másodpercnyi beégetési idő is ráhatással tud lenni a termék színére.

A késztermék minimális eltérést fog mutatni a látványtervhez képest. 

A késztermék nem lesz 100%-ban pontosan ugyan olyan színű, mint amit a weboldalon és a képgalériában lát, hiszen a fényképezőgép is eltérő képet készít az eredeti termékről. Vannak színek pl. lila, rózsaszín, amit egyszerűen képtelenek vagyunk lefotózni. 

Kérem, hogy ezek tudatában adja le megrendelését, hogy utólag, amikor kézhez kapja ne érje csalódás. Megértésüket köszönjük!

Puzzle, kirakó