Rendelési információk

Amennyiben rendelni szeretnél tőlünk, írj nekünk közvetlenül e-mail címünkre: ajandekkeszito@gmail.com 

Akár az egyik azonnal megvásárolható  késztermékünk  nyerte el tetszésed, akár teljesen egyedi elképzelésed van, igyekszünk minden igényt megvalósítani.

 

A megrendelő e-mail tartalmazza a a következőket:

- Rendelni kívánt termék(ek) megnevezését, nevét, fajtáját. (linkeld be az oldalt is, ha úgy neked egyszerbűbb)

- A pontos darabszámot.

- Csatold a fényképe(ke)t és a feliratozni kívánt szöveget, szín igényt, betűtípust, bármilyen információt, mely megkönnyíti a látványterv elkészítését. (a látványtervet ingyenesen készítjük, egészen addig variáljuk, míg a számodra tökéletes nem lesz) 

-Ha nem fotót, hanem esküvői karikatúrát szeretnél, akkor innen válaszd ki a sorszámát, vagy másold be a grafika linkjét.

-Bármilyen szín, minta, betűtípus igényt írj le, hogy a látványterv olyan legyen, ahogyan elképzelted.

-Válassz egy fizetési módot: előre utalás, vagy postai utánvétel. Postaköltségeket itt találod.

- Kérem a szállítási és/vagy a számlázási címedet (ha nem ugyan az), nevedet és telefonszámodat, ami a futárnak kellhet. Ha rendelkezel adószámmal feltétlenül írd meg, különben magánszemélyként állítom ki a számlát.

-Ha néhány napon belül nem kapsz tőlem választ, nyugodtan keress meg telefonon. Főszezonban (május-augusztus között) előfordulhat, hogy a feltorlódott megrendelések miatt akár 3-4 nap is eltlehet, hogy hozzájutok a válaszok írásához. 06703158555

-Sajnálatos módon, többször is előfordult már, hogy a megrendelő nem kapta meg a válaszlevelem, majd számonkérte rajtam, ami oda vezetett, hogy elállt a megrendeléstől. Itt szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy arról még mi sem tehetünk, ha a technika ördöge közbeszól és nem működik közöttünk a kommunikáció. Ha bármilyen gondod, kívánságod van, ragadj telefont és hívj fel inkább, nehogy félreértés legyen közöttünk. Köszönöm szépen.

 

Termékeink teljes listáját szintén megtalálod a honlapunkon a bal oldali menüpontok alatt.

 

A rendelés beérkezése után hamarosan megkeresünk a visszaigazolással, a várható szállítási határidővel és a pontos postaköltséggel.

Amint a fizetés megtörtént, az elkészült rendelést postázzuk, melyről küldünk levélben értesítést.

 

Fizetés módja:

- készpénz (utánvét)

- előre utalás 

-személyes átvétel, előre megbeszélt időben (üzlethelység nincs, csak gyártás)

 

A megrendeléseket nem érkezési, hanem időrendi sorrendben készítjük, lásd esküvők. Fontosnak tartjuk, hogy mindenki elégedett legyen. Átlagosan 1-2 hét a gyártási idő. Extrém esetben elhúzódhat 3-6 hétre is, de ez függ a darabszámtól, a rendeléseink mennyiségétől, a szezonumktól, valamint a termék munkaigényességétől. :) 

Kérjen bővebb felvilágosítást telefonon, vagy levélben.

Esküvői megrendelésekkor a lagzi dátumát vesszük első sorban figyelembe. Vagyis legkésőbb az aktuális héten küldjük el a csomagot. Kérjük ezt elfogadni és megérteni. Még soha senkiről nem maradtunk le. :)

 

Bármilyen kéréssel, kérdéssel kapcsolatban állunk rendelkezésre, akár telefonon: 70-315 8555, vagy e-mailen: ajandekkeszito@gmail.com keresztül.