Viszonteladóknak:

Amennyiben üzleti partnerünk szeretne lenni, az árusítás feltételeiről és az árlistáról legyen kedves E-mailben érdeklődni nálam:

Nagyné Méhes Mónika

ajandekkeszito@gmail.com

Vagy telefonon, ha inkább élő szóban beszélne velem: 70-315-8555

 

Mi arra figyelünk, hogy a termékeink egyediek maradjanak. Ezt úgy érjük el, hogy egy városban, vagy turisztikai helyen csupán egy ember forgalmazhatja az ajándéktárgyainkat, így kerülendő el, az egymás mellett kialakult konkurencia harc.

Kereskedőinknek asztali és nagy forgóállványt tudunk biztosítani, valamint igény szerint falra szerelhető hűtőmágnes táblákat.

 

Örömmel várjuk gyógyfürdők, aquaparkok, strandok, Magyarország várainál és a kiemelt kiránduló pontokon árusítók jelentkezését. Legyen szó akármelyik tavunkról: Balaton, Tisza-tó, Velencei-tó, Fertő-tó, stb.

De ugyan ilyen örömmel várjuk exkluzív partnereink jelentkezését, ha bármelyik belföldi folyónk mentén árusító hellyel rendelkeznek: Duna Tisza, Dráva, Száva, Körösök, Szamos, Hernád, Bregyó, stb.

 

Kiemelt fontossággal kezeljük a Nemzeti Parkok, Tourinform irodák, állatkertek, vadasparkok, állatsimogatók, wellness szállodák, hotelek, csárdák és egyéb vendéglátóhelyek jelentkezését.

 

Keressen fel minket bátran, garantáltan nem fog csalódni se bennünk, se termékeinkben, se az árainkban!  Kérjen ajánlatot még ma! 

Kapcsolat